7 oktober.

Idag fyller min storebror år! Grattis på honom! Han har det så bra han. Flickvän och fast jobb. Men det förtjänar han, han är ju min bror, då förtjänar man ju bara det bästa! Han är bra min bror. Inte som jag, men bra iaf. Jag tror inga syskon kan vara mer olika än vi. Han är lugn, jag är nog det sista än lugn. Han trivs bäst hemma, jag älskar att resa. Jag är rädd för allt, jag tror inte det finns mycke han är rädd för, inte åska eller strykjärn iaf. (Båda dessa ting tycker jag väldigt lite om, jag kunde sagt hatar, men det är ett så starkt ord. (Jag är ganska förnuftig ibland, fast för det mesta inte.)) Han har allt på det torra medans hela mitt liv ligger under havets yta ganska kort sammanfattat. Men men strunt samma, min bror är väldigt bra helt enkelt, jag hoppas han får en underbar födelsedag och massa roliga presenter. Jag var iaf den första som skickade grattismeddelande! Hoppas jag... Jag skickade kl 00.00. Då borde ju jag vara först? Jag var iaf först förra året! Wiihooo! Jag älskar att tävla med folk som inte vet om det. Jag vinner jämt!

Jag brukar tävla med folk som går på trottoaren. Det är jättekul! Jag brukar tävla med mig själv i huvet också. Typ se om jag hinner räkna till 100 innan nästa bil stannar vid nästa rödljus och sånt. Eller spela luffarschack med mig själv när jag har tråkigt. Det som är bra med att vara den enda som deltar är att jag alltid vinner. Att jag alltid förlorar också är ingenting jag brukar reflektera över.

Nej, nu ska jag nog sova. Första natten ensam i mitt nya rum. I min nya säng. Men mitt nya godis på bordet brevid som jag ändå inte kan äta av för att jag borstat tänderna. Fast jag är ändå itne sugen på godis nu. Det är jag väldigt sällan när jag har godis hemma. Fast när jag inte har godis blir jag helt galen efter det. Undrar varför det är så...

Förresten så bakade jag bagels förrut. De blev små och hårda som skorpor. Kanske inte det mest lyckade men de små skorporna sysselsatte mig i säkert 2 timmar. Det skulle visst bli 30 st, men det blev bara 27. Jag fattar inte hur man ska lyckas göra exakt 30. Jag fick ju sitta och dela på degen och sno bitar från alla andra för att ens få ihop 27. Mycke dumt recept. Nästa gång ska jag göra nått bättre. Fattar inte varför de skriver bagels när det blir små skorpor, ajg gjorde ju precis enligt receptet. Så förargligt.

Aja, God natt. Jag och Bunny ska iaf kramas hela natten:) Tur att det är någon som aldrig säger nej iaf!

Kommentarer
Postat av: pitch

haha,, vad du har fått till det :) "Eller spela luffarschack med mig själv när jag har tråkigt. Det som är bra med att vara den enda som deltar är att jag alltid vinner. Att jag alltid förlorar också är ingenting jag brukar reflektera över"



Haha störtskön mening :D

2008-10-07 @ 18:54:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0