Hej mitt vinterland!

Vinters första snö föll i natt. Och i morse.. och idag... och i kväll...
Blev väckt av att telefonen ringde. Trodde det var larmet. Men det var Adecco. Kvinnan som ringde mig är mycke trevlig. Hon frågade om jag ville jobba på dagis idag. Trots min bacillskräck tackade jag ja. Självklart. De är ju ganska söta, och de små liven betyder ju mer pengar. Hon sa iaf att hon var på väg till Oslo och att det var massa olyckor på vägen, hon trodde att hon skulle få köa väldigt mycke under sin bilfärd. "Konstigt" tänkte jag, varför olyckor? Sen säger hon att tågen var inställda. ännu mer konstigt tyckte jag. Så frågar jag varför, hon börjar skratta och säger "Men det har ju snöat massa ute." Jag får ett vinterpirr genom hela kroppen och flyger upp ur sängen och drar bort gardinerna! SNÖÖÖÖ! Det är helt vitt! Jag kan inte ens dölja min iver och hon skrattar ännu mer. Haha, det var en kul morgon.

Dagiset var med kul, barnen var söta! Det roligaste som hände var när jag precis kommit dit och inte ens hunnit hälsa på barnen. Jag skulle vara ute med dem en stund så de fick uppleva sin första riktiga vinter i snön. (Små barn.) En liten en råkar ramla och börjar gråta. En lärare tar upp den lilla skrikande filuren. Den skriker med och vill komma ner igen, sen så kommer den lilla snöiga plutten gående mot mig med armarna rätt upp i luften och vill att jag ska trösta! Då blev jag jätteglad!

Åh.. Jag saknar mina små bebisar hemma. Lilla Lokatoka och Samos!

Snuff snuff.

Välkommen vintertid.

Jaha, då fick vi en timma mer idag. Ganska trevligt. Borde ju somna en timme tidigare då, men jag kan inte sova.

Jag hade tänkt åka till Göteborg i helgen och hälsa på min lilla guddotter Bianca men jag fick inte tag på dem. Sen tänkte jag åka till Halmstad med Jonas. Men i sista sekunden ändrade jag mig. Det kändes helt enkelt inte rätt. Jag är glad över mitt val att stanna i Sandefjord. Det fick mig att känna att jag har tagit tillbaks lite av kontrollen över mig själv iaf.
Jag har haft en mycket trevlig helg. Har vart fullt hus denna helg med. Abbes föräldrar och systerdotter kom och hälsade på och inte att förglömma hans söta hund Stella. Martin har också vart här, Hannas kärlek. Snuffsnuff.

I går var det storm här, det var ganska kul. När det är fullt med folk i huset blir jag inte rädd när det låter överallt:)

I morgon ska jag jobba. Min första riktiga dag på La Baguette. Det ska bli kul! Jag ser fram mot det! Tjoho!

I fredags var jag hos mina nya vänner och drack öl och vin också:) De är från jämtland och pratar roligt! Jag älskar dialekter! De är snälla, jag är glad att jag träffade dem. Vänner kan man ju inte få för många av.

Nej, nu ska jag nog krama Bunny det hårdaste jag kan och försöka somna. Eller kolla på CSI. Hm svårt beslut. Eller så gör jag både och:) Tur att jag har Bunny.

Ciao!

Skräckväder.

Den här veckan har jag jobbat på Kompletts lager.. igen. Måste säga att det känns lite konstigt att bli uppsagd och senare jobba där igen. Men det är ju pengar. Pengar is the shit just nu.

Filmen var förresten en sån typisk skräckfilm. Musiken gör halva filmen. När man hör att nu kommer det hända nått och så smäller det till och huvudpersonen vänder sig om and its nothing there! Ooooooh Scary!

Idag är det värsta spökvädret ute. Det kan bero lite på vårat spökhus också för när man bara är ute så är det en vanlig storm och massa vanligt stormregn. Men när man är inne i huset så viner vinden så det tjuter. När man är på toan så hör man hur hela ventilen dånar hur ett såntdära vindspel håller på att klinka sönder utanför förnster. Därför håller jag mig helst borta från det rummet. Såna vindspel är också ett typiskt skräckfilmsinslag! Jag blir rädd bara jag tänker på vad som finns på vinden och i källaren. Dit ska jag aldrig gå. Det skulle ju vara helt dödsdömt. Som när man ser huvudpersonen döda mördaren i skräckfilmen och sen vända ryggen till och tro att han verkligen är död (då man blir så arg och frustrerad över att hon/han onte fattar att han kommer vakna upp igen för de onda har alltid superkrafter) och så reser han sig upp och "BAAAAM" ....... en yxa i ryggen!

Nej usch nu måste jag nog lägga mig en min varma säng och hoppas på att det som finns på vinden stannar där.:)

Biokväll!

Lördag! Äntligen lördag igen. Eller nått. Om det hade vart så att jag jobbade alla vardagar hade jag ju nästan uppskattad den också! Hehe. Jobbade igår iaf. Det var kul! Gjorde baguetter och träffade massa trevligt folk! Jag hoppas jag får det jobbet, eller något annat roligt.

Idag ska vi på bio. Uhuuuu! Kolla på någon norsk skräckfilm. Jag darrar som ett asplöv när jag kollar på sånna filmer. Vi såg ettan igår, det är ju riktigt imponerande att norskar kan göra skräckfilmer. Jag tycker inte det är ofta sverge får till några bra filmer. Filmen börjar dessutom kl 23. Sent värre! Jag hoppas jag får sitta brevid Abbe. Jonas skulle bara hålla på och skrämmas under filmen och när man är på bio är det kanske inte så snällt att skrika rakt ut. Då kanske det skulle bli en kedjereaktion! Haha. Fy vad kul det skulle vara iofs, om alla började skrika!^^



Idag är jag glad!

Idag är det visst bakdag igen! Men idag är det en glad bakdag! Jag jobbade på ett dagis igår! Och i morgon ska jag provjobba på La Baguette på Hvaltorvet. Awesome! Jag tror dock inte dagis är nått för mig. Har för mycket bacillskräck. Alla dessa snoriga små näsor och kladdiga händer! Uagh! Men det är lite kul att de lyssnar på mig, någon som gör det^^.

Jag har beslutat mig för att gå upp i vikt förresten. Jag ska gå upp till 48 kg. Det är mitt mål. Jag ska äta varje dag innan jag går och lägger mig. Det läste jag i tidningen. Jag läste också att man ska äta frukost men det håller jag inte med om lika mycket. Jag är ju mätt när jag bara legat och sovit en hel natt. Jag blir inte hungrig förän efter 1 timme typ. Men jaja, jag ska försöka äta frukost iaf. Även om jag inte håller med.

På dagiset igår fanns iaf en snygg kille. Det var trevligt. Ha någon att kolla på. Det är fösta gången på ett år som jag kunnat kolla på en ny kille och tyckt att han vart riktigt snygg. Det kanske bara är jag, men när jag har en pojkvän så kan jag inte kolla på andra killar och bli det minsta nyfiken. Jag kom iaf på igår att jag tänder på killar som har bra hand om små barn. Särskilt om de är långa och vältränade och har snyggt dra-dina-fingrar-genom-mitt-hår-hår. :D

Frågade nyss om hjärnan är här. Men den svarar inte. (Men jag anade några pipande små ljud).Jag misstänker att den största delen av den ligger i något skitigt hål någonstans. Men en liten del är kvar, den bra delen. Hoppas den växer och blir stor och att den andra stannar i sitt skitiga lilla hål.

Är min hjärna i ett skitigt litet hål?

Ibland undrar jag om jag råkat tappa min hjärna någonstans i nått skitigt litet hål. För vissa stunder känns det som att jag vaknar upp. Det känns som att jag helt plötsligt ser världen lite ljusare och lite gladare. Jag förstår inte varför jag tycker att jag har sånna problem ibland och tänker att allt kommer lösa sig. Sen smäller det till och allt åker tillbaks till det vanliga. Varför är set så mycke skit överallt? Hur ska jag få tag på ett jobb? Varför känner jag mig så ensam? Osv.

Jag undrar förresten om det är så att jag tappat hjärnan när jag tänker bra saker eller dåliga saker. Närsta gång ska jag fråga hjärnan om den är där och se vad den svarar! Då måste jag ju få reda på om den övergivit mig för ett skitigt hål när jag är ledsen eller glad. Om det är så att den överger mig när jag är glad, då tycker jag att den lika gärna kan stanna i sitt skitiga hål och inte komma tillbaks förens den blivit snäll igen.

Just nu känner jag mig helt neutral. Jag har inga känslor. Jag är inte glad, inte ledsen inte trött inte pigg jag är inget. Det är lite kul tycker jag. Fast  jag känner inte att det är kul för jag känner inget. Jag bara tycker att det är lite kul.

I helgen hade jag jättekul. Puppy och Karin var här och hälsade på. Vi drack öl och shottade och åt pizza.
Men när Puppy och Karin skulle åka hem då vet jag att min hjärna inte var med mig. Vi fick springa till tåget för att de skulle hinna med. (Jag trodde att jag skulle få en hjärtattack och dö av bakfylle-överansträgning.) Men vi hann till tåget iaf. Så jag, Abbe och Hanna går hemmåt. Vi tänkte att vi skulle köpa godis på vägen hem. Eller Hanna tänkte det iaf. Så när vi går där och andas ut och småpratar om helgen kommer jag på, VARFÖR TOG VI INTE BILEN?. Varför tog vi inte bilen? Åhhhh. Abbe hade tillomed dunkat lite på bilrutan när vi gick förbi den på väg till tåget!! Min hjärna hade under den tiden krypit ner och gömt sig under min säng för att slippa se alla tomma ölburkar.
Ibland undrar jag varför den ens envisas med att följa efter mig. När jag väl behöver den är den ju ändå inte där och ställer upp. Dumma dumma hjärna.

Sandefjord


Willeälsklingen

"Oops, sorry, din toffel var så god så jag var tvungen att tugga sönder den. *slurp*"

Lokaälsklingen

"Snuffsnuff, jag druknar i täcket."

Lilla Samosälsklingen

"Snuffsnuff, jag ska klättra i bokhyllan. Och sen ska jag bita sönder alla Karins kläder."

Färdig!


Morotsbrödsdeg


Oj

Såhär ser motötter ut om man inte har ett rivjärn och måste potatisskala dem istället:)

Bakar!

Usch vad det ser äckligt ut! Men morotsbröd ska det bli!

Arg Arg Arg och 2 nya vänner

Idag är jag arg, eller jag blev arg precis.

Jag har ringt till Proffice, Acecco och Manpower varje dag men ändå ringer de till Jonas och vill att han ska jobba! Och han har inte ringt en enda gång! Varför är det så?
Jag är så arg på den där börsen! Den snor mina pengar!!! GAAAAAH!

Men jag har fått två vänner. En stor fågel, en skata och en lite fågel, en mes av nått slag. De kom och satte sig precis utanför mitt fönster igår när jag plinkade på min gitarr. (Jag skriver "plinkade" för "spelade" är överdrift). Jag kände mig trotts allt som Snövit eller någon annan tecknad figur! Idag ska jag ge dem bröd, de kanske tycker om mitt morotsbröd iaf! Hanna tyckte att det blev jättegott! Jag tyckte att jag fick ont i magen... Eh...


Sista chansen.

Jag förstår inte, jag har sökt så mycke jobb och ändå så har jag itne fått nått. De ringde till Jonas i morse och frågade om han ville jobba på ett dagis. De ville tydligen ha en kille som jobbade där. Pfff vilket skämt.

Idag bakar jag, igen. Morotsbröd, det är kul. Men jag hoppas verkligen att de jäser mer i ugnen. För annars kommer det bli skorpor igen och man kan ju faktiskt inte misslyckas varje gång man försöker baka bröd. Blir det fel skyller jag på morötterna bara för de är orangea.

Just nu ligger jag och underhåller mig genom att lyssna på "Sista chansen" av Marian Keyes. Jag älskar henne. Hennes böcker äger! Jag kan verkligen känna igen mig i "Tara" i boken. Hon gör allt för sin kille och har ingen stake att säga ifrån. Säger han att hon är tjock och var snyggare förr skrattar hon, medans hon innerst inne blir jätteledsen och hon försöker tänka possitiva tankar om att allt kommer bli bättre och att de bara är inne i en dålig period fast hela världen rasar samman runt henne och hon verkligen bara borde skita i honom. Hon ångrar sig så fort hon sagt ifrån och ber på sina bara knän om ursäkt. Fast för mig är det mer tvärt om. Jonas säger att jag ska bli tjockare för jag var sötare förr..Hm..

Jag borde skaffa lite mer stake, sluta skaka som ett asplöv varje gång jag ens funderar på at konfrontera någon.

Aha!!

Jag kom på en sak i morse när jag vaknade! "Stod det inte att det skulle vara ägg i mina bagels...?"
Jag letade upp receptet igen och upptäckte att jag skulle haft i 2 ägg. Ibland är jag så korkad. Hur kunde jag glömma äggen? De är ju typ de viktigaste av allt! Men jag tänker aldrig baka sånna igen. Man var tvungen att koka dem i 2 min innan de skulle in i ugen, mycket besvärligt.

Jaja, nu har jag iaf löst det problemet. Jag köpte jäst förrut, tänkte baka riktigt bröd. ^^ Tjohooooo! Jag kanske ska bli bagare? Det har jag ju faktiskt aldrig tänkt på!
Jag har tänkt bli tatuerare, djurskötare (som jag fortfarande drömmer om att bli), billackerare, hudterapeut, florist, personlig tränare, kurator, konstnär, piercingare, makup artist, fondmäklare och massa mer. Drömmen är nog fortfarande djurskötare. Iaf nått som har med djur att göra. Snuff snuff snuff.

Lollove

  Piece of my heart.

Bulldag.

Mitt hår äger den här bilden! Allt är bullens fel!

Min söta syster.

Hanna som förgyller mina dagar.

You can stand under my umbrella...


7 oktober.

Idag fyller min storebror år! Grattis på honom! Han har det så bra han. Flickvän och fast jobb. Men det förtjänar han, han är ju min bror, då förtjänar man ju bara det bästa! Han är bra min bror. Inte som jag, men bra iaf. Jag tror inga syskon kan vara mer olika än vi. Han är lugn, jag är nog det sista än lugn. Han trivs bäst hemma, jag älskar att resa. Jag är rädd för allt, jag tror inte det finns mycke han är rädd för, inte åska eller strykjärn iaf. (Båda dessa ting tycker jag väldigt lite om, jag kunde sagt hatar, men det är ett så starkt ord. (Jag är ganska förnuftig ibland, fast för det mesta inte.)) Han har allt på det torra medans hela mitt liv ligger under havets yta ganska kort sammanfattat. Men men strunt samma, min bror är väldigt bra helt enkelt, jag hoppas han får en underbar födelsedag och massa roliga presenter. Jag var iaf den första som skickade grattismeddelande! Hoppas jag... Jag skickade kl 00.00. Då borde ju jag vara först? Jag var iaf först förra året! Wiihooo! Jag älskar att tävla med folk som inte vet om det. Jag vinner jämt!

Jag brukar tävla med folk som går på trottoaren. Det är jättekul! Jag brukar tävla med mig själv i huvet också. Typ se om jag hinner räkna till 100 innan nästa bil stannar vid nästa rödljus och sånt. Eller spela luffarschack med mig själv när jag har tråkigt. Det som är bra med att vara den enda som deltar är att jag alltid vinner. Att jag alltid förlorar också är ingenting jag brukar reflektera över.

Nej, nu ska jag nog sova. Första natten ensam i mitt nya rum. I min nya säng. Men mitt nya godis på bordet brevid som jag ändå inte kan äta av för att jag borstat tänderna. Fast jag är ändå itne sugen på godis nu. Det är jag väldigt sällan när jag har godis hemma. Fast när jag inte har godis blir jag helt galen efter det. Undrar varför det är så...

Förresten så bakade jag bagels förrut. De blev små och hårda som skorpor. Kanske inte det mest lyckade men de små skorporna sysselsatte mig i säkert 2 timmar. Det skulle visst bli 30 st, men det blev bara 27. Jag fattar inte hur man ska lyckas göra exakt 30. Jag fick ju sitta och dela på degen och sno bitar från alla andra för att ens få ihop 27. Mycke dumt recept. Nästa gång ska jag göra nått bättre. Fattar inte varför de skriver bagels när det blir små skorpor, ajg gjorde ju precis enligt receptet. Så förargligt.

Aja, God natt. Jag och Bunny ska iaf kramas hela natten:) Tur att det är någon som aldrig säger nej iaf!

Jag är så arg!

Jag är så arg nu. Jag är så arg på allt. På hela världen. Jag stör mig på allt och alla just nu. Jag stör mig på att jag inte får nått jobb. Varför säger de att det finns så mycke jobb och sen så finns det inga? Jag stör mig på Jonas, varför kan han inte fatta att jag gjort allt för att han ska vara glad och må bra? Varför kan han inte ens visa lita tacksamhet när jag försöker. Jag är typ nervös hela tiden för vad han ska tycka och vad han ska säga? Jag borde ju bara göra det jag vill och skita i vad han tycker? Men jag kan inte det för jag tycker ju om honom.

Jag vill baka, men vi har inget att baka med, det stör mig också. Jag har inga pengar att handla nått för heller. Bröd kanske jag kan baka. Det behövs ju inte så mycke saker till.. Men jag har ingen jäst kom jag på.. Behöver man inte det? Typiskt! Nu blev jag ännu argare. Om det skulle märkas i färger så skulle jag vara helt gul av ilska nu. GAAAAAAAH!

Varför är det så svårt att bli uppskattad? Av alla menar jag! Jag har ju sökt 15 jobb nu och ändå fattar ingen att jag verkligen skulle vara bäst på det! Jag är bäst på att jobba. Jag gör precis som man ska göra ju.

Ååååååh jag är så arg!

Vad ska jag göra?

Idag är jag nere. Proffice hade inget jobb till mig. Jag har dåligt samvete för att jag är arbetslös. Jag var på Manpower och Adecco också. Det finns inga jobb... Jag känner mig ledsen.
Jonas är också konstig. Ena sekunden vill han gosa och är jättemysig, andra vill han inte ens prata eller hålla handen. Jag vill ju bara att allt ska vara bra. Varför kan det inte bara få vara det? Men jag vet ju att jag vill ha en kille som älskar mig för den jag är. Jag vet, jag är ganska flummig och virrig men det är ju inte bara dåligt... Tror jag. Ibland känns det som att jag är beredd att jag gör vad som helst för honom och för att det ska bli bra. Men det går inte om han inte vill ju. Jag kan inte göra det bra själv. Och jag orkar faktiskt inte tassa på tå för någon hela tiden. Till slut blir jag ju galen och typ får ett utbrott.
Det kanske bara är att inse att det är över och att det aldrig kommer att bli bra igen.
Jag fruktar bara alla dessa ensamma kalla nätter. Jag vill aldrig ha natt igen.

Men varför är det så då? Varför säger inte han nej? Om det är så att han verkligen inte vill vara med mig, varför vill han då pussas hela nätterna? Det gör ju bara att jag får hopp om att han tycker om mig på riktigt. Nej, jag orkar inte mer nu. (Jag vet inte vad jag inte orkar, men jag orkar inte bara).

Jag önskar att det fanns något bra substitut. Men jag hittar inget. Jag kommer inte på vad jag ska göra. Tröstäta? Nope, funkar bara för dem som inte tappar matlusten när de är nere. Äta lyckopiller? Inte det heller, funkar inte för levern. Knarka? Nej, det funkar bara för knarkare. Skära sig i handlederna? Nej usch blod vad äckligt. Dessutom tror jag bara att man blir mer ledsen av att göra något av dessa dumma förslag. Jag måste göra nått givande... Typ lära mig nått. Ett nytt språk kanske? Hm..... Vilket vill jag lära mig? Franska kanske! Åh!! Det ska jag! Nu ska jag fixa en såndär ljudgrej så jag kan lära mig! Ciao de som läser!

Samos


Loka


Saknar mina sötnosar.

I morgon ska jag till Proffice. Det ska bli intressant. Jag hoppas verkligen att de har ett bra jobb till mig. Jag jobbade på Kompletts lager i 4 veckor. Det var kul! Men tack vara börsen var de tvugna att avskeda massa folk. Sist in, först ut. Kuuuul system, verkligen, jag skrattar nästan så jag gråter... - Inte. Den är *** börsen. Varför ska den få bestämma om jag ska få jobba där eller inte? Det är ju bara massa galna gubbar som står och skriker med massa papper i handen. Papper som de förr eller senare ändå bara slänger i luften. Det har jag sett på tv. Jag undrar varför de gör så? Vilket missbruk av papper. Jag kunde ju fått dem och målat fina gubbar i sället!

I morgon ska Kerstin, Roland, Martin och Annelie åka hem igen, det är lite synd, jag tyckte om att de var här, det har vart mysigt. Kerstin har lagat så sjukt god mat varje dag! I sånna stunder önskar jag nästan att jag var större. Då hade jag kunnat äta massa. =)

Jag har förresten blivit en wownörd. Jag har 5 gubbar nu tror jag. Men ingen har högre level än 16 hehe. Jag tröttnar på dem och gör nya. Fatta om man kunde få ut nått av att spela, mer än att det fördriver tiden liksom. Jag vill lära mig saker. Jag tycker att det är tråkigt att man bara lär sig.... hm... ingenting på det spelet.

Idag saknar jag mina råttor. Maaassa. De är de finaste jag har. Lilla Loka som alltid vill bita sönde mina kläder och lilla Samos som vill bitas i tårna. Awwwwww, jag blir alldeless tårögd nör jag tänker på hur mycke jag saknar dem. Jag saknar Inez med... Men hon är död:( Lilla Inez som alltid ville vara med och ligga i tröjan. 
Snuff snuff snuff.



Burr.

Nähä. Jag vaknade precis och upptäckte att jag inte är det minsta bakis. Det var ju typiskt. Nu kan jag ju inte ligga och sura för det en hel dag. Meeeen å andra sidan är jag inte så nere idag. Jag tror faktiskt att den här bloggen hjälper! Tjohoo jag har skapat en må-bra-blogg!

Undrar hur Lollo mår idag. Jag tycker inte att det är rättvist.Jag tycker att man borde vara frisk (och snygg) efter hur snäll och god man är. Då skulle alla behöva vara snälla! Och Lollo skulle aldrig vara sjuk då:) Pappa skulle med vara frisk. och alla andra som är snälla. Jag undrar om alla skulle leva för alltid då? Hm....

Hanna, Martin, Abbe Roland, Kerstin och Annelie skulle visst gå ut och gå nu, Jag ville inte följa med, jag tycker inte om att vara ute. Det är kallt. Det är jämt kallt. Mest tycker jag om att ha tjocka kläder på mig så jag ser ut som en boll. Bollar är bra. Vad skulle vi göra utan bollar? Och fårbollar! De är ju så söta! Sånna där får som ser ut som vita bollar men svarta ansikten!
Det är iaf inte kul att frysa jämt. Jag vill kunna ha ett linne på mig inomhus utan att behöva ha en elräkning som överstiger 300 kr. Varför ska folk som inte fryser få betala minder el? Orättvist! Och varför ska man alltid bli blöt om fötterna när man går ut och det regnar/har regnat? Då fryser jag ju bara ännu mer. Mycket dumt.

Blåbärsvodka

Kom precis hem från James Clark. Är lite onykter. Jag har inte druckit mycke, det behöver jag aldrig. Funderar på att dicka vodka. Blåbärsvodka. Det kanske kan få mig att tänka på nått annat. Iaf i morgon, för då kommer jag antagligen ligga och tänka på hur dum jag var idag och på att jag aldrig ska dricka en droppe igen. Jag tycker faktiskt inte att det är så kul att dricka. Inte att dricka för att bli full iaf. Det är trevligt att socialdricka. Idag har det vart skitkul. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle kunna ha kul på flera veckor. (Som det brukar vara).

Jag funderar dock på hur det är att vara egoistisk. Jag har tänkt på det väldigt mycket idag. Det känns som att folk som bara tänker på sig själva är gladare. De blir iaf inte lika sårade när andra bara tänker på sig själva. Jag kanske ska bli egoist?

Jag undrar om verkligheten är nått för mig. Jag tror nästan inte det.
Mamma brukar säga att jag lever i en fantasivärld och det stämmer nog ofta. Jag tycker om min fantasivärld. Jag tycker att den är bättre än verkligheten. I min fantasivärld är alla snälla. Jag ska nog döpa den. Den ska heta Rainforestien. (För att jag älskar regnskogen). I Rainforestien är iaf naivitet en självklarhet. Jag tycker förresten inte om ordet naiv. Det är ju helt missvisande. Det är inget fel med att vara naiv, det visar ju bara att man tror gott om andra människor. Alla borde vara mer naiva. Iaf om det är så att man dömmer andra efter sig själv. (För om man ser det logiskt så borde ju alla vara snälla då).


Världen vissnar.

Min värld vissnar iaf. Allt suger just nu. Därför skaffar jag en blogg och hoppas på att fylla upp lite av den bottenlösa tomhet som lever i mig just nu.

Blev precis singel. Kuuuul. Inte. Jag ville ju bara att det skulle bli bra. Meeen, jag vet, ingen kedja är starkare än den svagast länken. Vad jag låter vis när jag säger så! Det borde jag säga oftare.

Varför är det så? Är inte det orättvist? Borde man inte få bestämma över sitt eget liv? Borde inte jag få ha så pass mycket kontroll över mitt liv så jag själv kan bestämma vad som ska hända? Varför ska han få bestämma att jag ska vara singel? Jag kanske inte vill vara det ju! Och borde inte jag få bestämma att min familj och mina vänner ska vara friska och må bra? Men nej då, det ska jag inte få. Alla säger att man själv bestämmer över sitt liv och hur man ska leva det, men det är inte sant. Ingen bestämmer över sitt liv. Alla är slavar för en hemsk verklighet som inte vågar visa sig i fysisk form.
Skulle jag få bestämma över mitt liv skulle min älskade Lollo vara frisk som en nötkärna, min kusin skulle få barn om 1 mån och hans sambo skulle skratta och vara glad. Jag skulle inte vara singel och min familj skulle vara lycklig, Mina vänner skulle göra det de drömmer om och ingen skulle svälta. Ingen skulle veta vad onska eller smärta var och solen skulle alltid lysa, förutom på natten.


RSS 2.0