Lugg is the shit!

Idag klippte jag och Julia lugg på mig, det var kul. Jag hoppas att jag genom detta klipp kan åstakomma en lite mer mogen look. Dock vet jag inte om jag lyckades. Ser jag fortfarande ut som 14-16 år?

Alla! (Hanna bakom kameran)


Judith

Biancas söta mor.

Far och dotter

Far och dotter och mycket barnvagn.

Trötta efter en hård dag.


Vackra syster


Jag

Mysig dag.

Bianca

Vilken ära att få vara denna lilla underbara människas gudmor.

Lady

Lilla snuffsnuffen. Underbara lilla vovve.

Massa kul!

Oj. Var på gymmet igen för första gången på länge. Tänk så svag man blivit. Mina muskler skakar. Haha. Men nu är det dags att fixa till brädan och bli stark igen! Jag ska bli så snygg.
Har aldrig vart på bodypump tidigare. Det var intressant. Misstaget jag gjorde var att träna lite styrka innan för att testa vilka vikter jag gått ner mig till. (Ungefär 3 kg på allt). Så jag var redan trött när jag började, men jag kämpade till slutet, jag är stolt!

I morgon kommer 5 av mina favoriter hit! Min lilla guddotter Bianca, som snart fyller 1 år! Hennes mor och far, Judith och John och Lady och Rocky! Jag har redan paxat att sova med Rocky, han vet inte om det än, men jag kan lova att han inte kommer säga nej! Stackars Bunny, han kommer säkert bli avundsjuk. Men det får han faktiskt tåla, det är ju abra över helgen.

Nej, nu måste jag försöka sova!

Ciao!

PARIS!

Jag ska åka till Paris 19 el 20 maj! AWESOME! Mina två trogna resekompanjoner, Chrille och Fabian, ville att jag skulle följa med på en fullspäckad äventyrsvecka i Paris. Jag rullar runt i sängen av iver och kan inte sluta le! Sist vi var i Berlin hade vi så galet kul så det börjar pirra i kroppen på mig bara jag tänker på det. Vi ska till disneyland, eiffeltornet, mona lisa, notre dame och sen ska vi shoppa, festa och skratta tills vi fått magrutor och är fit for fight sommaren 2009!
Jag kan inte beskriva hur mycke jag längtar!

Troll

Så det kan gå när man sover med flätor!

En mycket lyckad helg.

I helgen har min kära mor och far vart på besök. It was AWESOME! Jag har saknat dem så mycket! Hela helgen har vart perfekt, förutom när de skulle åka hem och jag följde med dem över till sverige. Jag ska aldrig mer åka färja. Jag spydde. Det gungade massa. Alla spydde. Inte mamma o pappa och Erik dock. Men resten. Typ såhär gick det till:

Det gungar, jag ligger på bordet och klarar inte av att resa på mig. Mamma o pappa sitter brevid och säger till mig att titta ut genom fönstret. Jag glodde så jag trodde ögonen skulle ramla ut. Det hjälpte inte, det gungade iaf. Varje våg som kom gjorde att det kändes som när man gungare ellr åker en karusell som går upp o ner. Heeeeeeela tiden i 2.5 timme. Det där otäcka suget i magen som i början pirrar roligt men efter 2.5 timme gör att man fräter sönder tänderna med magsyra. Det sprang omkring en dam och delade ut spypåsar till alla på båten tills de var slut. (Påsarna alltså.)
Men iaf, när jag ligger där i min egen lilla hatade värld hör jag "Hej, får jag slå mig ner?". Jag vänder mig om för att vara trevlig mot Erik som kom. Mycket dum idee. "Hej Erik! Nu måste jag spy. På riktigt." Sen så hände det. Ooooops. Mycket pinsamt. Tack och lov var jag inte ensam, resten av besättningen på frärjan hade visst också spytt. Vilket märktes extra tydligt när vi skulle av. Usch, den stanken.

Annars var helgen underbar. (Om man bortser från det dåliga vädret). Vi var på valfångstmuseet, fikade, gick på stan, lagade mat, pratade massa och kollade på båtar. Råttorna där hemma mår också bra. De leker och biter sönder allt. Konstiga små varelser som tycker att tapeter är goda. Katten mår också bra. Och hunden. Och min bror. Mycket bra!

Ciao!

Halloween!

Det var en väldigt rolig halloween!
Jag skulle vara blondin men jag ser mest ut som ett lik! Haha.
Abbe som var apan tog inte av sig masken på hela kvällen och sa inget till någon förutom "apljud". Alla var rädda för honom, och de få som inte var det var galet nyfikna på vem det var!
Jag glömde min vodka hemma, men tack vare en vetenskapsman hade jag en öl i handen hela kvällen. En mycket smart man.
Han hade dessutom ett hemligt laboratorium! Det fick jag utnyttja när det krisade! Mycket mycket bra.:D

Puss!

Vi Tre!

Crazy

Blond Doll

(Kolla inte på handen)

Apan och vetenskapsmannen!

Gulligt par!

RSS 2.0